- śmietankowy (jasny biszkopt nasączony ponczem przełożony bitą śmietaną o smaku waniliowo śmietankowym)
- truskawkowy (jasny biszkopt nasączony ponczem przełożony bitą Śmietaną z dodatkiem truskawek);
- cytrynowy (jasny biszkopt nasączony ponczem z dodatkiem soku z cytryny, przełożony bitą śmietaną o smaku cytrynowym);
- czekoladowy (ciemny czekoladowy biszkopt przełożony konfiturą z czarnej porzeczki przełożony bitą śmietaną o smaku czekoladowym)
- wiśniowy (jasny biszkopt nasączony owocowym ponczem, przełożony bitą śmietaną o smaku wiśniowym);
- ananasowy (jasny biszkopt nasączony ponczem, przełożony bitą śmietaną z kawałkami ananasa);
- brzoskwiniowy (jasny biszkopt nasączony owocowym ponczem przełożony bitą śmietaną o smaku brzoskwiniowym);
- orzechowy (jasny biszkopt nasączony ponczem z nutką spirytusu przełożony bitą śmietaną o smaku orzechowym z kawałkami orzechów);
- jagodowo- twarożkowy (jasny biszkopt nasączony ponczem owocowym przełożony bitą Śmietaną z dodatkiem musu twarożkowego z jagodami;
- owoce leśne (jasny biszkopt nasączony ponczem, przełożony bitą śmietaną z kawałkami owoców leśnych);
- jogurtowy (jasny biszkopt nasączony ponczem przełożony bitą śmietaną z dodatkiem jogurtu naturalnego);
- szwarcwaldzki (ciemny czekoladowy biszkopt przełożony bitą śmietaną z dodatkiem wiśni zanurzonych w syropie z dodatkiem alkoholu);
- malinowy (jasny biszkopt nasączony ponczem przełożony bita śmietaną o smaku malinowym);
- pina colada (jasny biszkopt o intensywnym kokosowym smaku przełożony bitą śmietaną z dodatkiem wiórek kokosowych i kawałków ananasa);
- tropikalny (jasny biszkopt nasączony owocowym ponczem przełożony bitą śmietaną z kawałkami owoców egzotycznych);
- Williams (ciemny czekoladowy biszkopt z bakaliami przełożony puszystym musem o smaku białej czekolady z kawałkami gruszek);
- tiramisu (jasny biszkopt nasączony kawowym ponczem z dodatkiem likieru amaretto przełożony bitą śmietaną o smaku tiramisu);
- straciatella (ciemny czekoladowy biszkopt przełożony bitą śmietaną z wiórkami czekoladowymi);
- cappuccino (jasny biszkopt nasączony kawowym ponczem przełożony bita śmietaną z dodatkiem kawy);
- toffi (biszkopt o smaku toffi przełożony masą kajmakową i bitą śmietaną o smaku toffi z kawałkami cukierków toffi);
- czarna porzeczka (jasny biszkopt nasączony ponczem przełożony bitą śmietaną z dodatkiem czarnych porzeczek);
- kremowe czekoladowy (ciemny czekoladowy biszkopt przełożony konfiturą wiśniową oraz kremem czekoladowym);
- kremowe węgierski (ciemny czekoladowy biszkopt nasączony owocowym ponczem z dodatkiem alkoholu przełożony czekoladowym kremem z wiśniami zanurzonymi w alkoholowym syropie);
- kremowy orzechowy (jasny biszkopt przełożony kremem o smaku orzechowym z kawałkami orzechów);
- kremowy cytrynowy (jasny cytrynowy biszkopt przełożony delikatnym kremem o smaku cytrynowym);
- red velvet (oryginalna receptura , delikatne ciasto biszkoptowe w intensywnym czerwonym kolorze przełożone delikatnym kremem na bazie serka );
- marchewkowy ( delikatne, a zarazem intensywne w smaku marchewkowe ciasto przełożone pysznym kremem na bazie serka mascarpone i bitej śmietany)
Smaki
Subskrybuj:
Posty (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz