Smaki


  1. śmietankowy (jasny biszkopt nasączony ponczem  przełożony bitą śmietaną o smaku waniliowo śmietankowym)
  2. truskawkowy (jasny biszkopt nasączony ponczem przełożony bitą Śmietaną z dodatkiem truskawek);
  3. cytrynowy (jasny biszkopt nasączony ponczem z dodatkiem soku z cytryny, przełożony bitą śmietaną o smaku cytrynowym);
  4. czekoladowy (ciemny czekoladowy biszkopt przełożony konfiturą z czarnej porzeczki przełożony bitą śmietaną o smaku czekoladowym)
  5. wiśniowy (jasny biszkopt nasączony owocowym ponczem, przełożony bitą śmietaną o smaku wiśniowym);
  6. ananasowy (jasny biszkopt nasączony ponczem, przełożony bitą śmietaną z kawałkami ananasa);
  7. brzoskwiniowy (jasny biszkopt nasączony owocowym ponczem przełożony bitą śmietaną o smaku brzoskwiniowym);
  8. orzechowy (jasny biszkopt nasączony ponczem z nutką spirytusu przełożony bitą śmietaną o smaku orzechowym z kawałkami orzechów);
  9. jagodowo- twarożkowy (jasny biszkopt nasączony ponczem owocowym przełożony bitą Śmietaną z dodatkiem musu twarożkowego z jagodami;
  10. owoce leśne (jasny biszkopt nasączony ponczem, przełożony bitą śmietaną z kawałkami owoców leśnych);
  11. jogurtowy (jasny biszkopt nasączony ponczem przełożony bitą śmietaną z dodatkiem jogurtu naturalnego);
  12. szwarcwaldzki (ciemny czekoladowy biszkopt przełożony bitą śmietaną z dodatkiem wiśni zanurzonych w syropie z dodatkiem alkoholu);
  13. malinowy (jasny biszkopt nasączony ponczem przełożony bita śmietaną o smaku malinowym);
  14. pina colada (jasny biszkopt o intensywnym kokosowym smaku przełożony bitą śmietaną z dodatkiem wiórek kokosowych i kawałków ananasa);
  15. tropikalny (jasny biszkopt nasączony owocowym ponczem przełożony bitą śmietaną z kawałkami owoców egzotycznych);
  16. Williams (ciemny czekoladowy biszkopt z bakaliami przełożony puszystym musem o smaku białej czekolady z kawałkami gruszek);
  17. tiramisu (jasny biszkopt nasączony kawowym ponczem z dodatkiem likieru amaretto przełożony bitą śmietaną o smaku tiramisu);
  18. straciatella (ciemny czekoladowy biszkopt przełożony bitą śmietaną z wiórkami czekoladowymi);
  19. cappuccino (jasny biszkopt nasączony kawowym ponczem przełożony bita śmietaną z dodatkiem kawy);
  20. toffi (biszkopt o smaku toffi przełożony masą kajmakową i bitą śmietaną o smaku toffi z kawałkami cukierków toffi);
  21. czarna porzeczka (jasny biszkopt nasączony ponczem przełożony bitą śmietaną z dodatkiem czarnych porzeczek);
  22. kremowe czekoladowy (ciemny czekoladowy biszkopt przełożony konfiturą wiśniową oraz kremem czekoladowym);
  23. kremowe węgierski (ciemny czekoladowy biszkopt nasączony owocowym ponczem z dodatkiem alkoholu przełożony czekoladowym kremem z wiśniami zanurzonymi w alkoholowym syropie);
  24. kremowy orzechowy (jasny biszkopt przełożony kremem o smaku orzechowym z kawałkami orzechów);
  25. kremowy cytrynowy (jasny cytrynowy biszkopt przełożony delikatnym kremem o smaku cytrynowym);
  26. red velvet (oryginalna receptura , delikatne ciasto biszkoptowe w intensywnym czerwonym kolorze przełożone delikatnym kremem na bazie serka );
  27. marchewkowy ( delikatne,  a zarazem intensywne w smaku marchewkowe ciasto przełożone pysznym kremem na bazie serka mascarpone i bitej śmietany)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz